Belang boekhouder
    Boekhouderkiezer
    Startersinfo
    Links
    Aanmeldpunt boekhouders
   
 

Belang boekhouder

Het welslagen van uw bedrijf hangt in grote mate af van uw boekhouder. Een goede boekhouder is een echte duizendpoot. Hij geeft advies omtrent belangrijke beslissingen, zorgt er voor dat u geen overbodige belastingen betaalt, wijst u op mogelijkheden om uw dienstverlening te verbeteren en trekt aan de alarmbel wanneer u uw broek dreigt te scheuren.

De keuze van een geschikte boekhouder voor uw bedrijf is van uiterst groot belang.
Welke boekhouder/accountant de meest geschikte is voor uw bedrijf hangt onder meer af van de omvang van uw bedrijf, de sector waarin u actief bent, uw activiteit, het aantal werknemers en de rechtsvorm. Elke boekhouder heeft immers zijn specialiteit.

De ene boekhouder heeft al meer ervaring dan de andere.

Het is perfect normaal dat een boekhouder er een of meerdere lievelingsmaterie(s) op na houdt. Hierover weet men meestal heel veel. Het kan dus zeer goed uitvallen wanneer uw boekhouder gespecialiseerd is in bedrijven uit uw sector.

De ene boekhouder heeft een diploma van master in de fiscaliteit behaald, de ander behaalde een graduaatsdiploma. Dit heeft doorgaans een directe invloed op de tarieven die worden aangerekend.

Er moet duidelijkheid over bestaan dat iedere boekhouder in België erkend dient te zijn door één van de beroepsinstituten ( BIBF of IAB ). Iedere boekhouder is dus bekwaam een boekhouding te voeren, maar toch kan de dienstverlening sterk verschillen.

Ook op het vlak van startersadvies verschilt de ene boekhouder sterk van de andere.

U merkt het: de keuze van uw boekhouder is uiterst belangrijk.
Twijfel dan ook niet om gratis en vrijblijvend advies in te roepen. Wij weten welke boekhouder u nodig heeft voor uw bedrijf.

         

 


Business Minded BVBA
Eichemstraat 19
9400 Appelterre-Eichem

 

© Copyright Besteboekhouder.be


een website van

Business Minded BVBA

   
Home Gebruiksovereenkomst Links Home Zoek